Termékek Menü

TIP PMA 8000 Nyomás alá helyezhető szűrő szett

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
62.630 Ft

Könnyen kezelhető, nyomás alá helyezhető komplett szűrőrendszer max. 5 köbméteres kerti tavak szűrésére.

2400 l/h max. teljesítményű vízpumpával, 9 W-os UVC-lámpával, biológiai és mechanikai szűrőanyagokkal ellátott nyomás alatti szűrődobozzal

Cikkszám: 071-13-0114
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
JBL POND-OXI SET  tavi levegőztető szett JBL POND-OXI SET tavi levegőztető szett
6.880 Ft
UBBINK TÖLTÉSGYÉKÉNY, KÓKUSZ, 1m UBBINK TÖLTÉSGYÉKÉNY, KÓKUSZ, 1m
1.505 Ft
GEOTEXTILIA GEOTEXTILIA
220 Ft
Tavi PVC fólia 0,5MM 4M Tavi PVC fólia 0,5MM 4M
635 Ft
Aqua Nova NSK-30 skimmer Aqua Nova NSK-30 skimmer
25.060 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kerti tó nyomásszűrők hatékony és innovatív műszaki megoldást alkalmaznak: a szűrőrendszerben működés közben túlnyomás uralkodik, így lehetőség nyílik arra, hogy a szűrőből akár egy csobogóra is feljuttassuk a vizet. Jelentős mértékben nő az egyes szűrési fázisok hatékonysága.

Megbízhatóságuknak, tartósságuknak és nagyfokú hatékonyságuknak köszönhetően ezek a nyomásszűrők - az adott modelltől függően - különféle nagyságrendű, halállománnyal rendelkező vagy a nélküli kerti tavak vízszűrésére alkalmasak.

A kerti tó nyomásszűrőket többféleképpen is lehet telepíteni; speciális koncepciójuk és működési mechanizmusuk lehetővé teszi, hogy a fedélrögzítő kapcsos pántok vonaláig beássuk őket a talajba. Ez a telepítés egy olyan változata, amely kiszélesíti a kert és a tóesztétikai kialakításának lehetőségeit, mivel így könnyen el tudjuk rejteni a tavi szűrőt.
Visszamosató funkció! Az ellenáramú öblítés olyan, kényelmi szempontból sem elhanyagolható fejlesztés eredménye, amely megkönnyíti és egyszerűbbé teszi a szűrő karbantartását. Egyszerűen csak el kell fordítanunk a megfelelő kapcsolót, hogy tetszés szerint vagy a szűrés, vagy az ellenáramú öblítés üzemmódját aktiváljuk. Ez a koncepció lehetővé teszi a szűrő alapos és gyors tisztítását, anélkül, hogy a szűrőegységet ki kellene nyitnunk - mint a hagyományos termékek esetében - vagy változtatnunk kéne a telepítés paraméterein.
A kerti tó nyomásszűrők olyan felettébb hatékony és átfogó koncepciót testesítenek meg, amely a modern szűréstechnológia legújabb eredményeit alkalmazza. A szűrési folyamat során öt különféle hatásszint lép működésbe:
1. Az UV-C sugárzó csíramentesíti a tó vizét és elpusztítja a különféle kórokozókat, és a lebegő zöld algát.
2. A szűrőtartály alján lévő ülepítő szennyeződéskamra arra hivatott, hogy felfogja a durvább szennyeződés-részeket. Tisztítását ellenáramú öblítéssel lehet elvégezni. Ez a kamra olyan hatással is bír, hogy az áramló víz "megnyugszik", s így egyenletesen tud feljebb haladni a szűrőtartályban.
3. A víz finomtisztítását a következő rétegben lévő szivacsos szűrőszövet végzi. A kisebb szennyeződés részecskék megtelepednek a szűrőközeg szálain és táptalajul szolgálnak az olyan hasznos mikroorganizmusok számára, amelyek az élőlényekre káros ammóniát nitráttá alakítják.
4. A biolgolyók segítségével további baktériumok megtelepdése révén folytatódik a biológiai szűrés folyamata. A nitrát eközben hasznos nitrogénné alakul át.
5. A szűrőszivacsok folytatják a biológiai szűrést és a nitrát nitrogénné történő átalakítását.
A fenti öt, különféle hatásszintű szűrőfázis támogatása érdekében a szűrőrendszerben működés közben túlnyomás uralkodik, amely jelentősen fokozza a szűrőteljesítmény intenzitását.
2400 l/h max. teljesítményű vízpumpával
9 W-os UVC-lámpával
biológiai és mechanikai szűrőanyagokkal ellátott nyomás alatti szűrővel
csövekkel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Könnyen kezelhető,gravitációs komplett szűrőrendszer max. 6 köbméteres kerti tavak szűrésére.
64.200 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.

Komplett tavi, lesűllyeszthető tavi szűrő 3,5-4m3 tóhoz. Szivattyúval, szűrőanyaggal ellátott szűrővel és összekötő csővel.

 

7 év garancia!

59.990 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.
Gravitációs szűrőszett szivattyúval, UV lápával, szűrővel, csövekkel, max. 5 m3 -es tavakhoz.
52.900 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.

Gravitációs szűrőszett 7 év garanciával!

 

A tavi komplett gravitációs szűrő tartalmazza a szivattyút, a szűrőanyagokkal ellátott szűrőt, UVC lámpát és az összekötő csöveket.

 

2-3 m3-es tavakhoz ajánlott.

51.490 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.

Kapcsolódó termékek

Komplett gravitációs szűrőszett szivattyúval, UVC lámpával , szűrőanyagokkal ellátott szűrő tartállyal és öösszekötő csövekkel 3,5-4m3-es tóhoz.

7 év garancia!

77.990 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.

Komplett tavi, lesűllyeszthető tavi szűrő 3,5-4m3 tóhoz. Szivattyúval, szűrőanyaggal ellátott szűrővel és összekötő csővel.

 

7 év garancia!

59.990 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.
Gravitációs szűrőszett szivattyúval, UV lápával, szűrővel, csövekkel, max. 5 m3 -es tavakhoz.
52.900 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.
Többféle töltettel ellátott kerti tavi szűrő, UV lámpával, szivattyúval és összekötő csővel, max. 5000l tóméretig.
39.900 Ft
Várható szállítás: 2019. október 15.
Termék címkék: tavi szűrőszett
Kövess minket!

Kövess minket a Pinteresten is!  Kövess minket a Facebookon is!  Kövessen minket GooglePlus-on is!  Kövess minket a Blogunkon is!

Gyártók