google-site-verification=bA13wlDzTMeTbSXjUCckDJcrVblXrtLvAO8QUMz6aSI
Termékek Menü

Betta Hím Halfmoon

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.626 Ft
Akváriumi hal
Cikkszám: 065-16-2016
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A közhiedelemmel ellentétben alapjáraton ezek a halacskák nyugodt természetűek, ám jobban kedvelik a kisebb akváriumokat kevesebb társhallal.
Egyedül a hímek nem viselik el egymást, viszont több hím együtt tartására is van lehetőség. Ehhez azonban 250 liternél nagyobb akvárium szükséges, ugyanis a betta választott területe, akár 90 centiméter is lehet. Gondoskodjunk sok-sok búvóhelyről, valamint szeretik a dús növényzetet is! Hímet és nőstényt gond nélkül lehet együtt tartani megfelelő mérető akváriumban, 80 literre egy hím mellé mehet akár 2-3 nőstény is (sok férfi irigyelné...).
Kisebb akváriumban maradjunk az 1 hímnél, nehogy túlhajszolja a nőstényt.  Íváskor figyelni kell rájuk, mert a hím agresszív lehet!
Más fajból a békés, társas halakat ajánlanánk betta mellé, például a lazacfélék megfelelőek, de a talajlakó halakkal is nagyon jól kijönnek. A nagyobb farok vagy hátúszójú halakat viszont érdemes kerülni. A sügérféléket, márnaféléket és a vitorlást , ne társítsuk hím bettával együtt!
A nőstényt a hímtől könnyű megkülönböztetni. A hímnek jóval élénkebb a színe és hosszabbak az úszói. Ragadozó hal, elfogadja ugyan a száraz tápot, de egyértelműen az élő vagy fagyasztott eleség a legjobb neki. Adhatunk tubifexet, vörös szúnyoglárvát, artémiát, azonban a jóból is megárt a sok... Hajlamosak az elhízásra, ezért csak megfontoltan és mértékkel adjunk neki enni. Napi rendszerességgel egyszer, lehetőleg mindig ugyan abban az időben.

 

Élő halat és növényt nem tudunk postán küldeni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Akváriumi élőlény
4.060 Ft
Várható szállítás: 2019. november 15.
Akváriumi hal
4.158 Ft
Várható szállítás: 2019. november 15.
Akváriumi élőlény
5.026 Ft
Várható szállítás: 2019. november 15.
Botia macracantha  5-6 cm nagyságú
2.100 Ft
Várható szállítás: 2019. november 15.
Kövess minket!

Kövess minket a Pinteresten is!  Kövess minket a Facebookon is!  Kövessen minket GooglePlus-on is!  Kövess minket a Blogunkon is!

Gyártók